SMKN 1 Patrol

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Patrol
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20271077
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Bugel Blok Badak, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Patrol nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Bugel Blok Badak, Kalurahan/Désa Bugel Kacamatan Patrol, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271077.


Alephbet Edu.png