SMKN 1 Sindang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Sindang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215998
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mayor Dasuki No. 3B, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Sindang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Mayor Dasuki No. 3B, Kalurahan/Désa Penganjang Kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215998.


Alephbet Edu.png