SMKN 1 Sukra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Sukra
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20255284
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Sumuradem Timur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Sukra nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Sumuradem Timur, Kalurahan/Désa Sukra Kacamatan Sukra, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20255284.


Alephbet Edu.png