SMKN 1 Terisi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Terisi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20271070
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Cibereng - Kendayakan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Terisi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Cibereng - Kendayakan, Kalurahan/Désa Cibereng Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271070.


Alephbet Edu.png