SMKN 1 Widasari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 1 Widasari
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20271071
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.By Pass Ujungjaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 1 Widasari nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.By Pass Ujungjaya, Kalurahan/Désa Ujungjaya Kacamatan Widasari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271071.


Alephbet Edu.png