SMKN 2 Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKN 2 Indramayu
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215997
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pabean Udik No. 15, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKN 2 Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pabéan Udik No. 15, Kalurahan/Désa Pabéanudik Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215997.


Alephbet Edu.png