SMKS Al-Hikmah Karangampel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Al-Hikmah Karangampel
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69728102
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Dodog Desa Sendang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Al-Hikmah Karangampel nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Dodog Desa Sendang, Kalurahan/Désa Sendang Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69728102.


Alephbet Edu.png