SMKS Al-Hikmah Karangampel

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Al-Hikmah Karangampel
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69728102
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Dodog Desa Sendang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Al-Hikmah Karangampel nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Dodog Desa Sendang, Kalurahan/Désa Sendang Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69728102.


Alephbet Edu.png