SMKS Al Huda Kedungwungu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Al Huda Kedungwungu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253847
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKomplek Masjid Jami Al Huda Kedungwungu Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Al Huda Kedungwungu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Komplek Masjid Jami Al Huda Kedungwungu Anjatan, Kalurahan/Désa Kedungwungu Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253847.


Alephbet Edu.png