SMKS Al Irsyad Al Islamiyyah Haurgeulis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Al Irsyad Al Islamiyyah Haurgeulis
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20216011
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Jend. Sudirman No 239 Cipancuh Kec. Haurgeulis Telp. (0234) 741052 Kab. Ind, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Al Irsyad Al Islamiyyah Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Jend. Sudirman No 239 Cipancuh Kec. Haurgeulis Telp. (0234) 741052 Kab. Ind, Kalurahan/Désa Cipancuh Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216011.


Alephbet Edu.png