SMKS Al Irsyad Al Islamiyyah Haurgeulis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Al Irsyad Al Islamiyyah Haurgeulis
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20216011
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Jend. Sudirman No 239 Cipancuh Kec. Haurgeulis Telp. (0234) 741052 Kab. Ind, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Al Irsyad Al Islamiyyah Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Jend. Sudirman No 239 Cipancuh Kec. Haurgeulis Telp. (0234) 741052 Kab. Ind, Kalurahan/Désa Cipancuh Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216011.


Alephbet Edu.png