SMKS Al Washliyah Sukra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Al Washliyah Sukra
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20264426
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Sukra No 8 Kec. Sukra Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Al Washliyah Sukra nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sukra No 8 Kec. Sukra Indramayu, Kalurahan/Désa Sukra Kacamatan Sukra, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20264426.


Alephbet Edu.png