SMKS An Nur Sukagumiwang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS An Nur Sukagumiwang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754611
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Binaria - Sukagumiwang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS An Nur Sukagumiwang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Binaria - Sukagumiwang, Kalurahan/Désa Sukagumiwang Kacamatan Sukagumiwang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754611.


Alephbet Edu.png