SMKS An Nur Sukagumiwang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS An Nur Sukagumiwang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754611
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Binaria - Sukagumiwang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS An Nur Sukagumiwang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Binaria - Sukagumiwang, Kalurahan/Désa Sukagumiwang Kacamatan Sukagumiwang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754611.


Alephbet Edu.png