SMKS As Sakienah Boarding School

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS As Sakienah Boarding School
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20268852
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Raya Tugu - Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS As Sakienah Boarding School nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Raya Tugu - Sliyeg, Kalurahan/Désa Tugu Kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268852.


Alephbet Edu.png