SMKS As Sakienah Boarding School

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS As Sakienah Boarding School
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268852
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiRaya Tugu - Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS As Sakienah Boarding School nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Raya Tugu - Sliyeg, Kalurahan/Désa Tugu Kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268852.


Alephbet Edu.png