SMKS Atthahiriyah Bangodua

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Atthahiriyah Bangodua
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754612
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Beduyut No. 04, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Atthahiriyah Bangodua nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Beduyut No. 04, Kalurahan/Désa Beduyut Kacamatan Bangodua, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754612.


Alephbet Edu.png