SMKS Atthahiriyah Bangodua

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Atthahiriyah Bangodua
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754612
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Beduyut No. 04, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Atthahiriyah Bangodua nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Beduyut No. 04, Kalurahan/Désa Beduyut Kacamatan Bangodua, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754612.


Alephbet Edu.png