SMKS Bangun Bangsa Mandiri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Bangun Bangsa Mandiri
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20233754
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pu Kemped No.212, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Bangun Bangsa Mandiri nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Kemped No.212, Kalurahan/Désa Wirakanan Kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233754.


Alephbet Edu.png