SMKS Bangun Bangsa Mandiri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Bangun Bangsa Mandiri
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233754
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Pu Kemped No.212, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Bangun Bangsa Mandiri nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Kemped No.212, Kalurahan/Désa Wirakanan Kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233754.


Alephbet Edu.png