SMKS Bina Persada Terisi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Bina Persada Terisi
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20269060
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Jangga Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Bina Persada Terisi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Jangga Terisi, Kalurahan/Désa Karangasem Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20269060.


Alephbet Edu.png