SMKS Bina Persada Terisi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Bina Persada Terisi
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20269060
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Raya Jangga Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Bina Persada Terisi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Jangga Terisi, Kalurahan/Désa Karangasem Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20269060.


Alephbet Edu.png