SMKS Bintang Sembilan Kedokanbunder

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Bintang Sembilan Kedokanbunder
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20255799
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Cangkingan, Blok Sedong Timur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Bintang Sembilan Kedokanbunder nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Cangkingan, Blok Sedong Timur, Kalurahan/Désa Cangkingan Kacamatan Pasekan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20255799.


Alephbet Edu.png