SMKS Cendekia Wanasari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Cendekia Wanasari
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253554
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Wanasari - Tugu Km 1, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Cendekia Wanasari nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Wanasari - Tugu Km 1, Kalurahan/Désa Wanasari Kacamatan Bangodua, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253554.


Alephbet Edu.png