SMKS Cendekia Wanasari

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Cendekia Wanasari
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20253554
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Wanasari - Tugu Km 1, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Cendekia Wanasari nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Wanasari - Tugu Km 1, Kalurahan/Désa Wanasari Kacamatan Bangodua, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253554.


Alephbet Edu.png