SMKS Darul Ulum Kertasemaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Darul Ulum Kertasemaya
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268572
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKh. Qomaruddin Blok Kayu Duwur Rt/Rw. 02/01, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Darul Ulum Kertasemaya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Kh. Qomaruddin Blok Kayu Duwur Rt/Rw. 02/01, Kalurahan/Désa Lemahayu Kacamatan Kertasemaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268572.


Alephbet Edu.png