SMKS Darul Ulum Kertasemaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Darul Ulum Kertasemaya
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20268572
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Kh. Qomaruddin Blok Kayu Duwur Rt/Rw. 02/01, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Darul Ulum Kertasemaya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Kh. Qomaruddin Blok Kayu Duwur Rt/Rw. 02/01, Kalurahan/Désa Lemahayu Kacamatan Kertasemaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268572.


Alephbet Edu.png