SMKS Dharma Negara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Dharma Negara
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69786575
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pantura Widasari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Dharma Negara nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pantura Widasari, Kalurahan/Désa Ujungjaya Kacamatan Widasari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69786575.


Alephbet Edu.png