SMKS Dharma Negara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Dharma Negara
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69786575
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pantura Widasari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Dharma Negara nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pantura Widasari, Kalurahan/Désa Ujungjaya Kacamatan Widasari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69786575.


Alephbet Edu.png