SMKS El Huda Kedokangabus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS El Huda Kedokangabus
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20253309
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Kedokangabus-Rajasinga Kec.Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS El Huda Kedokangabus nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kedokangabus-Rajasinga Kec.Gabuswetan, Kalurahan/Désa Kedokangabus Kacamatan Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253309.


Alephbet Edu.png