SMKS El Huda Kedokangabus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS El Huda Kedokangabus
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253309
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kedokangabus-Rajasinga Kec.Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS El Huda Kedokangabus nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kedokangabus-Rajasinga Kec.Gabuswetan, Kalurahan/Désa Kedokangabus Kacamatan Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253309.


Alephbet Edu.png