SMKS Endang Darma Ayu Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Endang Darma Ayu Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20216010
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Gatot Subroto No. 05 Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Endang Darma Ayu Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Gatot Subroto No. 05 Indramayu, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216010.


Alephbet Edu.png