SMKS Endang Darma Ayu Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Endang Darma Ayu Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20216010
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Gatot Subroto No. 05 Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Endang Darma Ayu Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Gatot Subroto No. 05 Indramayu, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216010.


Alephbet Edu.png