SMKS Farmasi Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Farmasi Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20241338
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Olah Raga No. 26 Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Farmasi Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Olah Raga No. 26 Indramayu, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20241338.


Alephbet Edu.png