SMKS Farmasi Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Farmasi Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20241338
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Olah Raga No. 26 Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Farmasi Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Olah Raga No. 26 Indramayu, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20241338.


Alephbet Edu.png