SMKS Farmasi Widia Utama Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Farmasi Widia Utama Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233755
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Pahlawan No. 45, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Farmasi Widia Utama Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pahlawan No. 45, Kalurahan/Désa Lemahmekar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233755.


Alephbet Edu.png