SMKS Farmasi Widia Utama Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Farmasi Widia Utama Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20233755
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pahlawan No. 45, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Farmasi Widia Utama Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pahlawan No. 45, Kalurahan/Désa Lemahmekar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233755.


Alephbet Edu.png