SMKS Fatahillah Lohbener

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Fatahillah Lohbener
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20254031
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Selatan No. 03 Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Fatahillah Lohbener nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Selatan No. 03 Lohbener, Kalurahan/Désa Lohbener Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254031.


Alephbet Edu.png