SMKS Fatahillah Lohbener

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Fatahillah Lohbener
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20254031
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Selatan No. 03 Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Fatahillah Lohbener nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Selatan No. 03 Lohbener, Kalurahan/Désa Lohbener Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20254031.


Alephbet Edu.png