SMKS Hasanudin Kandanghaur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Hasanudin Kandanghaur
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253107
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kud Mina Bahari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Hasanudin Kandanghaur nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Kud Mina Bahari, Kalurahan/Désa Eretan Kulon Kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253107.


Alephbet Edu.png