SMKS Hasanudin Kandanghaur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Hasanudin Kandanghaur
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20253107
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Kud Mina Bahari, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Hasanudin Kandanghaur nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Kud Mina Bahari, Kalurahan/Désa Eretan Kulon Kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253107.


Alephbet Edu.png