SMKS Ibs Tathmainul Quluub

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Ibs Tathmainul Quluub
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20271883
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Panyindangan Wetan No. 10 Sindang-Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Ibs Tathmainul Quluub nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Panyindangan Wetan No. 10 Sindang-Indramayu, Kalurahan/Désa Panyindangan Wetan Kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271883.


Alephbet Edu.png