SMKS Islam Al Muammilin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Islam Al Muammilin
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268573
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Habib Keling, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Islam Al Muammilin nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Habib Keling, Kalurahan/Désa Pringgacala Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268573.


Alephbet Edu.png