SMKS Islam Asy Syafiiyyah Krangkeng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Islam Asy Syafiiyyah Krangkeng
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20268569
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Kyai Abd. Muin No.15A Kedungwungu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Islam Asy Syafiiyyah Krangkeng nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Kyai Abd. Muin No.15A Kedungwungu, Kalurahan/Désa Kedungwungu Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268569.


Alephbet Edu.png