SMKS Islam Darul Istiqomah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Islam Darul Istiqomah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253571
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pangkalan Losarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Islam Darul Istiqomah nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pangkalan Losarang, Kalurahan/Désa Pangkalan Kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253571.


Alephbet Edu.png