SMKS Islam Terisi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Islam Terisi
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215995
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJangga Cikamurang Ponpes Arribathul Mustofa Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Islam Terisi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jangga Cikamurang Ponpes Arribathul Mustofa Terisi, Kalurahan/Désa Rajasinga Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215995.


Alephbet Edu.png