SMKS Kebangsaan Losarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Kebangsaan Losarang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20253564
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Jumbleng Losarang Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Kebangsaan Losarang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Jumbleng Losarang Indramayu, Kalurahan/Désa Jumbleng Kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253564.


Alephbet Edu.png