SMKS Maarif Langut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Maarif Langut
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20244212
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Langut No.48 Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Maarif Langut nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Langut No.48 Lohbener, Kalurahan/Désa Langut Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20244212.


Alephbet Edu.png