SMKS Mandiri Haurgeulis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Mandiri Haurgeulis
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20216009
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJend. Sudirman No.112 Cipancuh Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Mandiri Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jend. Sudirman No.112 Cipancuh Haurgeulis, Kalurahan/Désa Cipancuh Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216009.


Alephbet Edu.png