SMKS Mandiri Haurgeulis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Mandiri Haurgeulis
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20216009
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jend. Sudirman No.112 Cipancuh Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Mandiri Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jend. Sudirman No.112 Cipancuh Haurgeulis, Kalurahan/Désa Cipancuh Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216009.


Alephbet Edu.png