SMKS Miftahul Jannah Lelea

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Miftahul Jannah Lelea
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69759191
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Larangan - Tugu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Miftahul Jannah Leléa nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Larangan - Tugu, Kalurahan/Désa Nunuk Kacamatan Lelea, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69759191.


Alephbet Edu.png