SMKS Miftahul Jannah Lelea

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Miftahul Jannah Lelea
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69759191
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Larangan - Tugu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Miftahul Jannah Leléa nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Larangan - Tugu, Kalurahan/Désa Nunuk Kacamatan Lelea, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69759191.


Alephbet Edu.png