SMKS Muhammadiyah Haurgeulis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Haurgeulis
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20216007
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. K.H. Ahmad Dahlan No. 3 Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. K.H. Ahmad Dahlan No. 3 Haurgeulis, Kalurahan/Désa Haurgeulis Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216007.


Alephbet Edu.png