SMKS Muhammadiyah Haurgeulis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Haurgeulis
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20216007
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. K.H. Ahmad Dahlan No. 3 Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. K.H. Ahmad Dahlan No. 3 Haurgeulis, Kalurahan/Désa Haurgeulis Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216007.


Alephbet Edu.png