SMKS Muhammadiyah Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233757
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Yos Sudarso No. 203/E Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Yos Sudarso No. 203/E Indramayu, Kalurahan/Désa Paoman Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233757.


Alephbet Edu.png