SMKS Muhammadiyah Kandanghaur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Kandanghaur
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20216006
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Karanganyar No. 28/A, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Kandanghaur nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Karanganyar No. 28/A, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216006.


Alephbet Edu.png