SMKS Muhammadiyah Karangampel

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Karangampel
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754534
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Sendang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Karangampel nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sendang, Kalurahan/Désa Sendang Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754534.


Alephbet Edu.png