SMKS Muhammadiyah Karangampel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Karangampel
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754534
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sendang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Karangampel nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sendang, Kalurahan/Désa Sendang Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754534.


Alephbet Edu.png