SMKS Muhammadiyah Segeran Juntinyuat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Segeran Juntinyuat
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20253138
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Segeran No. 18 Segeran Kidul Kecamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Segeran Juntinyuat nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Segeran No. 18 Segeran Kidul Kecamatan Juntinyuat, Kalurahan/Désa Segeran Kidul Kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253138.


Alephbet Edu.png