SMKS Muhammadiyah Segeran Juntinyuat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Segeran Juntinyuat
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253138
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Segeran No. 18 Segeran Kidul Kecamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Segeran Juntinyuat nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Segeran No. 18 Segeran Kidul Kecamatan Juntinyuat, Kalurahan/Désa Segeran Kidul Kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253138.


Alephbet Edu.png