SMKS Muhammadiyah Terisi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Muhammadiyah Terisi
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69768180
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. H. Mansur Manggungan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Muhammadiyah Terisi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. H. Mansur Manggungan, Kalurahan/Désa Manggungan Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69768180.


Alephbet Edu.png