SMKS NU Bongas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Bongas
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69757941
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Kertamulya No. 313, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Bongas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kertamulya No. 313, Kalurahan/Désa Kertamulya Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69757941.


Alephbet Edu.png