SMKS NU Bongas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Bongas
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69757941
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kertamulya No. 313, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Bongas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kertamulya No. 313, Kalurahan/Désa Kertamulya Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69757941.


Alephbet Edu.png