SMKS NU Cidempet

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Cidempet
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754528
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl.Raya Cidempet, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Cidempet nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.Raya Cidempet, Kalurahan/Désa Cidempet Kacamatan Arahan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754528.


Alephbet Edu.png