SMKS NU Cidempet

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Cidempet
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754528
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Raya Cidempet, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Cidempet nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.Raya Cidempet, Kalurahan/Désa Cidempet Kacamatan Arahan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754528.


Alephbet Edu.png