SMKS NU Gabuswetan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Gabuswetan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253574
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tegalpelem Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Gabuswetan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tegalpelem Gabuswetan, Kalurahan/Désa Drunten Kulon Kacamatan Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20253574.


Alephbet Edu.png