SMKS NU Haurgeulis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Haurgeulis
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233763
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Ki Hajar Dewantara No. 32 Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Ki Hajar Dewantara No. 32 Haurgeulis, Kalurahan/Désa Sukajati Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233763.


Alephbet Edu.png