SMKS NU Kaplongan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Kaplongan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215996
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kaplongan No. 28, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Kaplongan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kaplongan No. 28, Kalurahan/Désa Kaplonganlor Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215996.


Alephbet Edu.png