SMKS NU Kaplongan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Kaplongan
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20215996
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Kaplongan No. 28, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Kaplongan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kaplongan No. 28, Kalurahan/Désa Kaplonganlor Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215996.


Alephbet Edu.png