SMKS NU Karangampel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Karangampel
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20264428
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Mundu No. 01/01 Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Karangampel nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Mundu No. 01/01 Karangampel, Kalurahan/Désa Mundu Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20264428.


Alephbet Edu.png