SMKS NU Karanganyar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Karanganyar
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20269454
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.Patimura Karanganyar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Karanganyar nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.Patimura Karanganyar, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Pasekan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20269454.


Alephbet Edu.png