SMKS NU Karanganyar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Karanganyar
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20269454
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl.Patimura Karanganyar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Karanganyar nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.Patimura Karanganyar, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Pasekan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20269454.


Alephbet Edu.png