SMKS NU Kertasemaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Kertasemaya
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268574
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.By Pass Kertasmaya Km.39, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Kertasemaya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.By Pass Kertasmaya Km.39, Kalurahan/Désa Tulungagung Kacamatan Kertasemaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268574.


Alephbet Edu.png