SMKS NU Raudlatul Muta`Allimin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Raudlatul Muta`Allimin
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754532
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Prawira Kepolo, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Raudlatul Muta`Allimin nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Prawira Kepolo, Kalurahan/Désa Singaraja Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754532.


Alephbet Edu.png