SMKS NU Raudlatul Muta`Allimin

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Raudlatul Muta`Allimin
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754532
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Prawira Kepolo, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Raudlatul Muta`Allimin nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Prawira Kepolo, Kalurahan/Désa Singaraja Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754532.


Alephbet Edu.png