SMKS NU Sukagumiwang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Sukagumiwang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69826571
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Sukagumiwang Km.4, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Sukagumiwang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sukagumiwang Km.4, Kalurahan/Désa Sukagumiwang Kacamatan Sukagumiwang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69826571.


Alephbet Edu.png